KINDERDAGVERBLIJF VIPKIDS
AMSTERDAM • Vipkids staat voor: Verantwoord, Interactief en Pedagogisch.

Kinderdagverblijf Vipkids is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0- 4 jaar in Amsterdam Westerpark. KDV Vipkids wordt gekenmerkt door haar kleinschaligheid en persoonlijke aanpak. Er is één verticale groep. Een belangrijk doel van ons kinderdagverblijf is om een tweede thuis voor de kinderen te creëren. Een plek waar ze zich veilig voelen, waar ieder kind zichzelf kan zijn en ook echt gezien wordt. Voor de inrichting en het speelgoed is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen.

Het uitgangspunt van Vipkids is dat kinderen met een gezond lichaam zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Wanneer ze zich goed voelen, staan kinderen meer open voor nieuwe dingen. Wij gebruiken bij Duizendschoon daarom zoveel mogelijk biologische en vers(e) producten voor de maaltijden, omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind.

Verder vinden wij het belangrijk dat kinderen zich op allerlei vlakken ontwikkelen zoals op cultureel gebied, daarom bieden wij diverse culturele activiteiten aan. Op het programma staan bijvoorbeeld muziek, dans en Yoga.
mail ons
0031.020 789 0074
Joan Melchior Kemperstraat 37A
1051TH Amsterdam, Nederland
breng me hierheen